St. Maartenscollege Met ingang van het nieuwe schooljaar 2012/2013 gaat Key-Quality starten met de catering op het st. Maartenscollege aan de Noormannensingel in Maastricht.
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2012/2013 gaat Key-Quality starten met de catering op het st. Maartenscollege aan de Noormannensingel in Maastricht. Key-Quality heeft een contract als hoofdaannemer voor de catering afgesloten. Ruim 1500 leerlingen gaan hier gebruik maken van onze dienstverlening. Key-Quality laat de catering in onderaanneming verzorgen door A&M Catering uit Sittard en zorgt zelf voor het handhaven van alle eisen en wensen van de school, zoals het leveren van gezonde voeding.

Over St. Maartenscollege

Het Sint-Maartenscollege is een brede scholengemeenschap met twee locaties. Het gymnasium, atheneum en havo zijn gevestigd aan de Noormannensingel. Het vmbo en de ISK-afdeling zijn gevestigd aan de Bemelerweg. Beide locaties liggen in een rustige omgeving en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De leerlingen zo goed mogelijk voorbereid op vervolgonderwijs in het mbo, hbo of wo. Sint- Maarten, die zijn mantel deelde, wordt nog steeds als voorbeeld genomen. Het Sint-Maartenscollege is een katholieke school, die openstaat voor leerlingen van alle andere geloofsrichtingen en levensbeschouwingen. Naast het verzorgen van onderwijs van hoog niveau wordt een fijne en gestructureerde leeromgeving geboden. In een betrokken, kindvriendelijk klimaat wordt waarde gehecht aan gezonde orde en discipline. Het Sint-Maartenscollege heeft een rijke traditie, maar heeft ook oog voor onderwijsvernieuwing. Er wordt veel aandacht besteed aan zelfstandigheid en samenwerking.
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl