Gezondheidszorg

De gezondheidszorg is een belangrijke branche voor Key-Quality.

Key-Quality is actief in zeker 15 ziekenhuizen, van Sneek tot aan Maastricht. Daarnaast is Key-Quality ook actief binnen de geestelijke gezondheidszorg, binnen de verpleeghuis- en verzorgingshuizen én bij instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Schoonmaak
Schoonmaak is een kritieke succesfactor in een omgeving waarin hygiëne en reinheid van levensbelang zijn. Key-Quality levert binnen de gezondheidszorg dan ook tal van diensten om de kwaliteit van schoonmaak te kunnen waarborgen.

De VSR-controle draagt bij aan de verhoging van het professionele niveau van het schoonmaakonderhoud. Daarnaast voert Key-Quality regelmatig onderzoeken uit naar de kwaliteitbeleving van de schoonmaak binnen zorginstellingen. Er worden niet alleen onderzoeken uitgevoerd op het gebied van schoonmaak. Zo worden ook patiëntenenquêtes afgenomen over bijvoorbeeld het onderwerp voeding of over het functioneren van het facilitaire meldpunt.

Aanbestedingen
Binnen de gezondheidszorg worden tevens (Europese) aanbestedingen begeleidt door Key-Quality. Schoonmaak is hierin de meest voorkomende dienst.

ziekenhuiskamer-key-quality

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl