Multinationals

Key-Quality mag een aantal multinationals tot haar klantenkring rekenen, zoals: Akzo Nobel, Merck / MSD, ASML, DSM en Stork.

Veel grote bedrijven besteden ondersteunende diensten uit om zich te kunnen focussen op hun core business.

Key-Quality is een specialist is op het gebied van schoonmaak. De vraag naar onze diensten op dit vlak is dan ook divers.
Zo wordt Key-Quality gevraagd om aanbestedingen  t.a.v. schoonmaak te begeleiden. In sommige gevallen moet vastgesteld worden  of de dienstverlening van de schoonmaakleverancier nog marktconform is, waarbij de prijs in relatie gebracht wordt met de kwaliteit en het volume. Het uitvoeren van een Marktconformiteitstoets biedt dan een oplossing.

Key-Quality is niet alleen actief binnen de schoonmaak, maar binnen het gehele facilitaire spectrum. Dit heeft als voordeel dat wij kennis hebben van andere organisatievormen, synergie-effecten weten te benutten en schoonmaakbeleid kunnen aanhaken aan breder facilitair beleid.

Zo zijn er vele diensten waar Key-Quality voor ingehuurd kan worden. Kijk voor een volledig overzicht op de pagina 'Diensten' van deze website.

multinational-key-quality

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl