Onderwijs

Key-Quality is zeer actief binnen de onderwijssector. 

Veel referenties
Key-Quality is actief binnen het primair onderwijs tot en met het universitair onderwijs. Zo mogen wij bijvoorbeeld meer dan 250 basisscholen tot onze klanten rekenen, maar zijn wij ook actief bij diverse ROC opleidingen, zoals ROC Mondriaan in Den Haag. Echter ook in het voortgezet onderwijs mogen wij vele scholen tot onze klanten rekenen. Kortom, de onderwijsbranche is een belangrijke sector voor Key-Quality.

Europees aanbesteden
Vooral het begeleiden van Europese aanbestedingen binnen het primair onderwijs heeft een enorme vlucht genomen. De overheid voert de druk op het primair onderwijs, om te voldoen aan de aanbestedingsverplichting, steeds verder op. Key-Quality kan het primair onderwijs begeleiden met álle Europese aanbestedingen. Voorbeelden hiervan zijn de stichtingen Movare en Innovo, ieder met ongeveer 70 locaties.

Voorbeelden van Europese aanbestedingen binnen het primair onderwijs zijn: Meubilair, ICT hardware en -beheer, multifunctionals, papier, onderwijsleerpakket, financiele- salaris- en personeelsadministratie, schoonmaak, sanitaire voorzieningen en afval.

Beheersinstrumenten
Nadat de Europese aanbesteding uitgevoerd is, heeft Key-Quality vele instrumenten beschikbaar die ingezet kunnen worden om er voor te zorgen dat de geselecteerde leverancier ook levert wat afgesproken is.

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl