Advisering en projectmanagement

Bij Key-Quality kunt u uiteraard terecht voor advisering en projectmanagement binnen uw facilitaire organisatie. Onze consultants adviseren onze opdrachtgevers bij allerlei verschillende facilitaire vraagstukken. Bovendien kunt u bij Key-Quality terecht voor ervaren projectmanagers die breed binnen het facilitaire spectrum ingezet kunnen worden.

Heeft u gebrek aan een ervaren medewerker die uw facilitaire projecten organiseert en begeleid? U bent niet de enige organisatie die kampt met dit probleem. De uitvoering van facilitaire projecten vindt hierdoor vaak niet of onvoldoende plaats of wordt vertraagd. Key-Quality beschikt over ervaren projectmanagers die uw facilitaire projecten van het begin tot aan het einde kunnen verzorgen. Of het nu om een projectverhuizing, inrichting van een calamiteitenorganisatie, leveranciersscan, opzet van inkoopbeleid, deelname in commissies, organisatie van een evenement of het opstellen van ruimtestaten gaat, onze ervaren facilitaire projectmanagers staan graag voor u klaar.

Een facilitair project heeft een begin en een eind, een speelveld, randvoorwaarden, deelnemers en bovenal een doel. De facilitaire projectmanagers van Key-Quality specificeren deze onderdelen in overleg met de opdrachtgever en leggen deze vast in een projectplan. Op basis van het projectplan wordt frequent gerapporteerd, zodat de opdrachtgever eenvoudig de kwaliteit en de voortgang kan bewaken.

Onze facilitaire projectmanagers voeren de werkzaamheden altijd uit namens uw organisatie. Uw belangen staan daardoor altijd voorop.

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl