Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op

Digitaliseren van tekeningen

Van een gebouw zijn vaak geen digitale tekeningen, maar wel (technische) tekeningen op papier beschikbaar. Als deze tekeningen gedigitaliseerd worden, kunnen ze uitstekend gebruikt worden voor het facilitair beheer en ook gemakkelijk actueel worden gehouden. Het digitaliseren van tekeningen is dus zeer waardevol en dit behoort tot een van de diensten van Key Quality.

Key-Quality kan bestaande tekeningen digitaliseren op een snelle en vakkundige manier. Tevens wordt daarbij een overzicht gemaakt van:

-    De oppervlakte per ruimte, per verdieping en per gebouw;
-    Toewijzing van ruimtenummering;
-    Indeling van ruimten naar ruimtecategorie en vloerafwerking
      (afhankelijk van de verkregen informatie).

Er zijn tal van mogelijkheden om de gegevens uit de tekeningen te vertalen naar gegevens die voor de facilitaire dienst waardevol zijn. Hiermee kan de grip op de facilitaire organisatie en de grip op de kosten versterkt worden. De juiste informatie is immers beschikbaar bij het aangaan van bijvoorbeeld een  aanbestedingstraject van de schoonmaakwerkzaamheden, maar ook bij het (intern) doorbelasten van kosten aan diverse afdelingen of huurders.
Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers en wij nemen graag de mogelijkheden persoonlijk met u door!

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl