Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op

Implementatie begeleiding

Nadat een aanbesteding afgerond is, start de implementatiefase van het contract. De opdrachtgever heeft vaak geen tijd meer om dit proces goed te begeleiden, omdat hij al weer met het volgende project aan de slag is. Een slechte implementatie leidt echter vrijwel altijd tot een valse start waar iedereen nog lang de naweeën van kan ondervinden.

Key-Quality kan na elke aanbesteding ingeschakeld worden voor implementatiebegeleiding. Samen met de geselecteerde leverancier wordt het implementatieplan uitgevoerd. Key-Quality stuurt dan de implementatie aan en heeft een coördinerende rol. Met name het opstellen van een realistische planning en het handhaven hiervan zijn belangrijke taken van de implementatiemanager. Key-Quality zorgt daarnaast voor de communicatie naar de interne klanten en de eindgebruikers, zodat iedereen goed geïnformeerd is. Het is van groot belang dat eindgebruikers weten wat ze mogen verwachten en vooral wat ze niet mogen verwachten.

Als Key-Quality ingeschakeld wordt voor de begeleiding van de implementatie is de kans op een goede en vlekkeloze start groot.

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl