Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op

Vluchtplannen ontwerpen

Weten uw medewerkers hoe zij naar buiten moeten vluchten bij een brand? Is er een procedure bij een calamiteit? Vluchtplannen behoren in ieder gebouw aanwezig te zijn om de aanwezigen inzicht te geven in de manier waarop zij zich, in geval van een calamiteit, snel naar een veilige plaats kunnen begeven.

In de ARBO-wet heeft de overheid vastgelegd dat een vluchtplan een verplicht onderdeel is van het Bedrijfshulpverleningsplan (BHV-plan). Een vluchtplan bestaat uit een plattegrond, waarbij de vluchtwegen, uitgangen en nooduitgangen aangegeven zijn. Ook de locatie van de brandblusapparatuur en de kortste en/of meest veilige route naar buiten worden aangegeven. U moet dus nogal wat in kaart brengen om te voldoen aan deze wettelijke eis. Key-Quality verzorgt voor u op professionele wijze een doeltreffend vluchtplan dat ook nog eens voldoet aan de wettelijke eisen.

Om een doeltreffend vluchtplan te maken komt een adviseur van Key-Quality bij u langs om de situatie te bekijken. Hij maakt een ronde door het gebouw en legt cruciale onderdelen op de plattegrond vast. Binnen enkele weken na opname ontvangt u een duidelijk en professioneel vluchtplan.

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl