Detachering

Ook voor detachering van personeel kunt u in vele gevallen terecht bij Key-Quality. Key-Quality kan bijvoorbeeld voorzien in personeel voor de catering, receptiediensten of administratieve werkzaamheden. De looptijd van een detacheringsovereenkomst is vaak langer dan de looptijd van een overeenkomst voor een interim manager. Ook voor detachering van medewerkers hanteren wij zeer concurrerende tarieven.

Detachering betekent dat de medewerker in dienst komt bij Key-Quality en dat wij hem/haar 'uitlenen' aan een opdrachtgever. Wij nemen het werkgeverschap dan over van de opdrachtgever. Key-Quality neemt in dat geval verantwoordelijkheid voor alle werkzaken: van loopbaanbegeleiding tot urenadministratie en van arbeidsvoorwaarden tot de uitbetaling van het salaris. We letten op gelijkheid hierin met collega’s die wel direct in dienst zijn bij de opdrachtgever.

Detacheren kan voor bepaalde tijd. Bij een overeenkomst voor bepaalde tijd spreken we van tevoren af hoe lang de opdracht gaat duren, daarna stopt de overeenkomst.

Personeelsdiensten diensten

Detachering, Interim Management, Werving & selectie

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl