Interim Management

Wanneer uw organisatie tijdelijk personeel nodig heeft, kan Key-Quality u snel van dienst zijn. Of dit nu betrekking heeft op het vervangen van iemand die tijdelijk afwezig is, het invullen van een functie waarvoor nog geen opvolger gevonden is of dat er een extra capaciteitsvraagstuk ligt om projecten te kunnen initiëren en afronden. Voor al deze en soortgelijke vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau bent u bij Key-Quality aan het juiste adres.

Wij leveren ook interim managers voor speciale projecten. Hierbij kunt u denken aan het implementeren van een nieuw contract of het omvormen van een bestaande overeenkomst. Een ander voorbeeld is het tijdelijk aansturen van de eigen schoonmaakdienst.

Interim managers hebben als voordeel dat ze geen betrokkenheid hebben bij de organisatie en daardoor veel gemakkelijker complexe besluiten kunnen nemen. Ook beschikken onze interim managers vaak over een grote materiedeskundigheid door uitgebreide ervaring en
specifieke opleiding.

De interim managers die u via ons kunt inzetten zijn nauw verbonden
met Key-Quality en hebben aan onze eigen adviseurs een professioneel klankbord. Zo wordt de slagkracht en ervaring gecombineerd met de kennis en expertise van Key-Quality. Gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst blijven wij actief betrokken bij het project en borgen op deze wijze de afgesproken kwaliteit. Zo wordt de rol van
adviseur gekoppeld aan de taak van de interim manager.

Onze interim managers hebben niet alleen aandacht voor korte termijnbelangen (operationeel / tactisch) maar ook voor de lange termijn belangen (strategisch) en zij worden tegen zeer concurrerende tarieven ingezet. Ook voor detachering van personeel kunt u in vele gevallen terecht bij Key-Quality. Key-Quality kan bijvoorbeeld voorzien in personeel voor de catering, receptiediensten of administratieve werkzaamheden. De looptijd van een detacheringsovereenkomst is vaak langer dan de looptijd van een overeenkomst voor een interim manager. Ook voor detachering van medewerkers hanteren wij zeer concurrerende tarieven.

Personeelsdiensten diensten

Detachering, Interim Management, Werving & selectie

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl