Weelec

Weelec
Sinds 2014 is Key-Quality aangesloten bij Weelec, een project waarin het vinden van slimme en bruikbare oplossingen voor E-waste (elektrisch en elektronisch afval) de drijfveer is. De jonge organisatie begunstigt met haar inspanningen niet alleen de grondstoffenherwinning, maar creëert ook werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Key-Quality maakt graag deel uit van dit innovatie project. Bij Key-Quality worden regelmatig ICT-aanbestedingen begeleidt, waardoor er sprake is van elektrisch en elektronisch afval. Dankzij de samenwerking met Weelec kan deze ‘E-waste’ door gecertificeerde mensen op een verantwoorde manier worden verwerkt.
Tevens is Key-Quality met haar aansluiting bij Weelec lid geworden van de Weelec Community, een regionaal netwerk dat bestaat uit alle bedrijven die zich bij Weelec hebben aangesloten. Behalve de operationele voordelen die dit netwerk kan bieden voor Key-Quality, levert het voornamelijk voordelen op voor de maatschappij. Hoe meer bedrijven zich aansluiten bij Weelec, hoe meer werkgelegenheid we kunnen creëren en hoe meer we samen kunnen betekenen voor de grondstoffenherwinning en het milieu.

Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl