Samenwerking UniPartners Maastricht

De afgelopen maanden heeft UniPartners Maastricht een project uitgevoerd voor Key-Quality. Onder leiding van de projectmanagers Michelle Laurensse en Evi Janssen hebben de student consultants Christine de Wit en Stan van Goor een marktonderzoek uitgevoerd en bijbehorende adviezen gegeven. Als afsluiting van het project heeft UniPartners een presentatie gegeven en is hun onderzoek beoordeeld met een 8,5! De adviezen van UniPartners zijn concreet en voor Key-Quality direct toepasbaar.

Een mooie samenwerking tussen onderwijs en het bedrijfsleven.

UniPartners is een non-profit organisatie die al 30 jaar bedrijven en studenten met elkaar verbindt om te komen tot een oplossing of een inzicht voor hun vraagstukken of uitdagingen. Zij slaan de brug tussen bachelor- en masterstudenten door studenten vraagstukken van bedrijven te laten beantwoorden in de vorm van een academisch project. Op deze manier krijgen bedrijven de kans om in aanraking te komen met de meest up-to-date kennis van universitaire studenten en krijgen studenten de kans om hun kennis, die ze geleerd hebben in de collegebanken, toe te passen in het bedrijfsleven.