KUNNEN WE
JE HELPEN?

Helpen en faciliteren doen we graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interim en recruitment 

Wanneer uw organisatie tijdelijk personeel nodig heeft, kan Key-Quality u snel van dienst zijn. Of dit nu betrekking heeft op het vervangen van iemand die tijdelijk afwezig is, het invullen van een functie waarvoor nog geen opvolger gevonden is of dat er een extra capaciteitsvraagstuk ligt om projecten te kunnen initiëren en afronden. Voor al deze en soortgelijke vraagstukken op operationeel, tactisch en strategisch niveau is Key-Quality uw geschikte partner. Wij beschikken over een groot netwerk van facilitaire professionals.

Wij leveren ook interimmanagers voor speciale projecten. Denk hierbij aan het implementeren van een nieuw contract of het omvormen van een bestaande overeenkomst. Ook voor het tijdelijk aansturen van de eigen schoonmaak- en cateringdienst, logistieke- of gehele facilitaire dienst is Key-Quality uw aangewezen partner.

De interimmanagers die u via ons inzet zijn nauw verbonden met Key-Quality en hebben aan onze eigen consultants een professioneel klankbord.

Zo worden doortastendheid en ervaring gecombineerd met onze kennis en expertise. Gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst blijven wij actief betrokken bij uw project en zo waarborgen wij de met u afgesproken kwaliteit.

Onze interimmanagers hebben niet alleen aandacht voor korte termijnbelangen (operationeel/ tactisch) maar ook voor de lange termijn belangen (strategisch) en zij worden tegen zeer concurrerende tarieven ingezet. Ook voor detachering van facilitaire professionals kunt u bij ons terecht.