KUNNEN WE
JE HELPEN?

Helpen en faciliteren doen we graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Advies en projectmanagement

Mist u een ervaren medewerker die uw facilitaire projecten organiseert en begeleid? Uw organisatie is niet de enige die kampt met dit probleem. De uitvoering van projecten loopt vertraging op of erger nog; het project vindt hierdoor niet of onvoldoende plaats! Key-Quality beschikt over ervaren projectmanagers die uw facilitaire projecten van het begin tot aan het einde kunnen verzorgen. Of het nu om een projectverhuizing, inrichting van een calamiteitenorganisatie, leveranciersscan, of de opzet van inkoopbeleid; onze ervaren projectmanagers staan voor u klaar. Ook bijvoorbeeld het opstellen van ruimtestaten, het uitvoeren van marktconformiteitstoetsingen en het maken van calculaties wordt door onze projectmanagers uitgevoerd.

Een project vergelijken wij met een top sportwedstrijd; het heeft een begin en een eind, een speelveld, randvoorwaarden, deelnemers en bovenal een doel. De facilitaire projectmanagers van Key-Quality specificeren deze onderdelen in overleg met u en leggen deze vast in het projectplan. Op basis hiervan wordt frequent gerapporteerd, zodat de u eenvoudig de kwaliteit en de voortgang kunt bewaken.

Onze facilitaire projectmanagers voeren de werkzaamheden altijd namens uw organisatie uit. Uw belangen staan daardoor altijd voorop.

KUNNEN WE
JE HELPEN?

Helpen en faciliteren doen we graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.