Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op
ASML Voor ASML heeft Key-Quality een marktconformiteitstoets op het dagelijkse schoonmaakwerk uitgevoerd. Daarnaast voert Key-Quality regelmatig VSR-controles en controles op koffieautomaten uit bij ASML.
Bij ASML worden VSR-controles en controles op koffieautomaten uitgevoerd. Daarnaast heeft Key-Quality voor ASML een marktconformiteitstoets uitgevoerd op het dagelijkse schoonmaakwerk. Hierin zijn ook de resultaten van de kwaliteitscontroles op de werkzaamheden de dienstverlenende schoonmaakpartij meegenomen.
Uiteindelijk is vastgesteld of de dienstverlening van de schoonmaakleverancier bij ASML marktconform is, waarbij de prijs in relatie gebracht wordt met de kwaliteit en het volume waarop de dienstverlening uitgevoerd wordt. De rapportage vormt de basis voor besluitvorming ten aanzien van de continuering van het contract.

Over ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf en een van de belangrijkste leveranciers van machines voor de halfgeleiderindustrie, in het bijzonder steppers en scanners, die worden gebruikt bij het maken van chips. Klanten zijn veelal chipproducenten. Het bedrijf vervaardigt complexe machines die worden gebruikt voor de productie van geïntegreerde schakelingen (IC’s of chips).
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl