Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op
EW Facility Services Key Quality voert in opdracht van EW Facility Services elk jaar het klanttevredenheidsonderzoek uit.
Key Quality voert in opdracht van EW Facility Services elk jaar het klanttevredenheidsonderzoek uit. Dit onderzoek wordt afgenomen onder alle klanten van EW Facility Services.
De gegevens worden verwerkt in een rapport. Met dit rapport gaat EW Facility Service aan de slag en worden er concrete actiepunten uitgestippeld die de dienstverlening ten goede komen. Dit sluit perfect aan bij het gastbewustzijn dat EW Facility Services hoog in het vaandel heeft.

Over EW Facility Services

EW Facility Services is een multi-service dienstverlener op het gebied van facilitaire diensten. De missie van EW Facility Services is om binnen alle facilitaire diensten een bijdrage te leveren aan de beleving van de gebruikers van een gebouw; de medewerkers en gasten. EW Facility Services is gastbewust. Belevingsmanagement en gebruikerstevredenheid hebben dan ook een prominente rol in de dienstverlening. Onder de opdrachtgevers bevinden zich hotels, bungalowparken, woonzorginstellingen, medische klinieken, casino’s, dierenparken, stadions, grootwinkelbedrijven en hoogwaardige kantoorlocaties. al deze opdrachtgevers hechten een grote waarde aan hospitality en kozen voor ons vanwege onze aantoonbare ervaring binnen de hospitality branche. Voor vele van onze opdrachtgevers is EW Facility Services 365 dagen per jaar, 24 uur per dag in touw. Met schoonmaken maar ook met andere diensten. Naast schoonmaakdiensten en housekeeping verzorgd EW Facility Services o.a. servicemedewerkers, specialistische reiniging, reinigings- en hygiëne producten en (nacht)receptiediensten.
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl