Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op
Liemerije Contractvernieuwing vloeronderhoud bij Liemerije
Key-Quality is door Liemerije gevraagd ondersteuning te bieden bij het onderwerp vloeronderhoud binnen de locaties Duiven, Zevenaar en Westervoort. Het schoonmaakonderhoud van de vloeren heeft Liemerije uitbesteed aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf.
Key-Quality heeft het huidige contract tussen Liemerije en het schoonmaakbedrijf beoordeeld op de onderhoudsstaat van de vloeren.
Vervolgens is er een nieuw uniform en marktconform programma geschreven voor het vloeronderhoud waarbij de planning, communicatiestromen en tevens facturatie vereenvoudigd is. Het conserveren van de vloeren wordt gedaan op basis van de vloerinspecties die twee keer per jaar uitgevoerd gaan worden door Key-Quality en is geheel afgestemd op de kwaliteitstoestand van de vloer, zodat er geen onnodig groot onderhoud wordt uitgevoerd. Hierdoor worden de accenten gelegd daar waar het nodig is om zodoende kosten te besparen op het vloeronderhoud.
Voor Liemerije is een besparing gerealiseerd van 30% op jaarbasis.

Over Liemerije

Liemerije biedt ouderen, chronisch zieken en gehandicapten in regio De Liemers deskundige multidisciplinaire (woon)zorg thuis, in woonzorgcentra of in het verpleeghuis. Daarnaast biedt Liemerije revalidatie, crisisopname, tijdelijke opname, deeltijdopname, dagbehandeling, diagnostiek, consultatie, informatie en advies. Dat geldt voor ouderen met lichamelijke problemen (somatiek) en ouderen met dementie (psychogeriatrie).
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl