Adviesbureau voor inkoop en facilitair management
Neem direct contact op
Provincie Noord-Brabant Key-Quality heeft de aanbesteding schoonmaak, glasbewassing en interne afvalverwijdering bij de provincie Noord-Brabant uitgevoerd.
Key-Quality heeft de aanbesteding schoonmaak, glasbewassing en interne afvalverwijdering bij de provincie Noord-Brabant uitgevoerd en deze is onlangs afgerond. Voor het perceel schoonmaak is gekozen voor een artikel 19 (BAO) aanbesteding met een voorbehoud aan sociale werkvoorzieningen.
De opdracht is gegund aan de Diamant Groep uit Tilburg. De medewerkers van het zittende schoonmaakbedrijf is de mogelijkheid geboden om te worden overgenomen door de Diamant Groep ondanks het feit dat de Diamant Groep geen verplichtingen heeft tot overname omdat ze niet aangesloten zijn bij de OSB en niet vallen onder de CAO voor schoonmaak en glazenwassersbedrijven. De opdracht voor het perceel glasbewassing is gegund aan Bakermans schoonmaakbedrijf te Eindhoven. De opdracht voor het perceel interne afvalverwijdering is gegund aan Ecosmart Nederland te Eindhoven.

Daarnaast gaat Key-Quality voor de provincie Noord-Brabant ook de VSR controles, de audits, de kwaliteitbelevingsonderzoeken en de glaswascontroles uitvoeren.
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl