Rijnstate ziekenhuis Key-Quality heeft het Rijnstate ziekenhuis begeleid in de aanbesteding schoonmaak. Daarnaast voert Key-Quality ook VSR-controles, operational audits, contractbeheer en kwaliteitbelevingsonderzoeken uit.
Key-Quality heeft het Rijnstate ziekenhuis begeleid in de omschakeling van planmatige naar resultaatgerichte schoonmaak.

Daarnaast voert Key-Quality in het Rijnstate ziekenhuis ook VSR-controles, operational audits en de kwaliteitbelevingsonderzoeken uit en participeert Key-Quality in de stuurgroep schoonmaak.
Dit heeft geleid tot het afsluiten van een prestatiecontract voor de schoonmaak in het Rijnstate ziekenhuis, de Kliniek Velp, poli Zuid, poli Dieren, enz.

Over Rijnstate ziekenhuis

Rijnstate biedt hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Arnhem en de Liemers. Dat doen zij vanaf vijf verschillende locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp, Arnhem-Zuid en Dieren. Rijnstate levert binnen een verzorgingsgebied van 460.000 inwoners basiszorg en topklinische zorg. Topklinische zorg wil zeggen hooggespecialiseerde medische zorg in een opleidingsziekenhuis.
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl