Universiteit Maastricht Bijdrage aan de ontwikkeling van de schoonmaak door detachering van een leveranciersmanager
In eerste instantie heeft Key-Quality de schoonmaak Europees aanbesteed. Daarna heeft Key-Quality met de Universiteit Maastricht een 3 jarig contract afgesloten voor alle controles van de schoonmaakkwaliteit,alle glasbewassingscontroles én alle audits voor de schoonmaak. Voor de schoonmaakcontroles wordt het VSR-systeem ingezet.

Vanaf januari 2016 heeft Key-Quality voor de periode van 1 jaar een leveranciersmanager gedetacheerd bij de Universiteit Maastricht.Deze leveranciersmanager is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het schoonmaakcontract voor alle percelen van de Universiteit Maastricht.
Key-Quality heeft door het detacheren van de leveranciersmanager een concrete bijdrage geleverd aan de oplossing voor een capaciteitsprobleem bij het facilitair bedrijf van de Universiteit Maastricht. Tevens is door onze leveranciersmanager een inhoudelijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de schoonmaak.

Over Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is de jongste universiteit van Nederland en is met haar 13.100 studenten en ruim 3.500 medewerkers nog steeds groeiende. De UM heeft in zowel binnen- als buitenland naam gemaakt met haar innovatieve onderwijsmodel, vooruitstrevende onderzoek en internationale oriëntatie.
Parklaan 6-8 | 6131 KG Sittard | T: 046-458 3222 | F: 046-458 0707 | informatie@key-quality.nl