Consultant

Consultant (32-40 uur)
Heb jij een passie voor (facilitair) management, inkoop en ben je klaar voor een dynamische uitdaging? Wij zoeken een Consultant die passie heeft voor het leveren van toegevoegde waarde bij de klant! Bij Key-Quality zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Consultant om ons team te versterken. Standplaats van kantoor is Maastricht of Oirschot afhankelijk van je woonplaats.

Wat houdt het in?
Bij ons draait alles om het bieden van hoogwaardige facilitaire inkoop- en adviesdiensten aan onze klanten in Nederland en België. Als Consultant speel je een sleutelrol in het begeleiden van inkoop- en aanbestedingstrajecten, met een speciale focus op soft services. Van het opstellen van programma’s van eisen tot het managen van klantverwachtingen, geen dag is hetzelfde! Je ademt marktontwikkelingen, kent je weg in aanbestedingsrecht en hebt een commerciële mindset.

Stress? Ken je niet. Gestrest word je alleen als er geen uitdaging is. Kortom, een rol waarin jouw advies- en beheervaardigheden tot hun recht komen.

“Dit werk kunnen wij aan jou wel uitbesteden… uhm aanbesteden”


Wij zoeken:
We zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau in de (facilitaire) inkoop- of technische richting, die tegen een stootje kan. Een teamplayer met eigenaarschap voor eigen trajecten. Iemand die gestructureerd werkt, prioriteiten stelt en sterke communicatievaardigheden heeft.

Jij vindt:
Betrokkenheid gedurende je hele loopbaan
Meteen een vast contract
Bedrijfsauto met mogelijkheid tot privé rijden
Een dynamische werkomgeving met afwisseling in klantcontacten
Leuk team van professionals waarin we samen lachen én sparren
Passend salaris binnen een groeiende organisatie
Flexibele werkuren en -tijden, want we begrijpen dat het leven niet altijd volgens een strak schema loopt
Een moderne en volledig gefaciliteerde werkplek op kantoor  (Maastricht/Oirschot) met afwisseling tot hybride werken vanuit huis of bij de klant
25 vakantiedagen én een vrije dag op je verjaardag
Sporten met korting en een leasefietsregeling
Gezellige feestjes en activiteiten

Maar eerst:
Klinkt goed? Mooi! Als jij denkt dat je de (bijna) perfecte match bent, stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Onze P&O adviseur Peggy Vroomen neemt dan snel contact met je op en plant  bij een goede eerste indruk een kennismakingsgesprek in. En hey, je hoort altijd van ons!

Liever wat meer informatie, bel dan met Rinke Romeijn, Coördinator Consultancy, op 06-51659095.
Een dagdeel meelopen of extra uitleg door een Consultant op kantoor behoort tot de procedure. Zo kun je niet alleen de inhoud checken, maar ook gelijk het team leren kennen. Zo managen wij de verwachting aan de voorkant. We horen graag van je!

Medewerker Servicecenter

Administratief medewerker Servicecenter
Op zoek naar een administratieve en dynamische rol waarin je deel uitmaakt van een team dat streeft naar topkwaliteit en een optimale klantbeleving? Dat is precies wat wij bieden bij Key-Quality! We zijn een facilitair inkoop- en adviesbureau dat een breed scala aan diensten biedt in Nederland en België.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om nauw samen te werken met en voor collega’s en ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Jij bepaalt in sterke mate de klantbeleving door jouw nauwkeurige en constructieve benadering.

In deze functie ondersteun je het gehele administratieve proces van voorbereiding tot eindrapport. Je stelt eenvoudige en complexe kwaliteitsrapportages op, verwerkt gegevens en houdt alle klantmutaties bij. Komt er een nieuwe klant binnen via Sales? Dan zorg jij, in afstemming met Sales, voor een kick-off meeting bij de klant om alle informatie te verzamelen.

“Een kloppend klantdossier is de cruciale basis van onze dienstverlening”

Jij zorgt dat onze kwaliteitsinspecteurs aan de hand van de juiste gegevens goed voorbereid op pad gaan. Deze zorgen op hun beurt weer voor een kloppende rapportage na de gelopen meting. Jij controleert deze en stelt vragen waar nodig. Na deze dubbelcheck bezorg jij binnen de afgesproken termijn het rapport aan de klant. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan sta jij de klant netjes te woord.

Je mailbox is altijd netjes bijgewerkt en als de telefoon gaat neem jij deze zonder aarzelen op. Jij helpt je collega’s of klant verder. Jouw communicatieve skills zijn dus on point, evenals je energie! Jij hebt een prettige telefoonstem en schakelt snel.

Wat we van je vragen?
HBO werk- en denkniveau;
Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor structuur en nauwkeurigheid;
Een positieve en constructieve klantbenadering;
Affiniteit met administratieve processen is mooi meegenomen, maar jouw oog voor detail en sterke schriftelijke vaardigheden maken het verschil;
Een meedenkende houding, jij signaleert en bespreekt binnen het team waar dingen beter, anders of efficiënter kunnen;
Daadkrachtig optreden is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wat krijg je van ons?
Betrokkenheid gedurende je loopbaan;
Een inwerktraject zodat je volledig wordt klaargestoomd met een te gek contract voor 32 uur per week;
We stemmen jouw werkdagen samen af en zorgen dat je een salaris ontvangt dat past bij jouw kennis en ervaring;
Je werkt op een prachtig kantoor in Maastricht waarin je volledig wordt gefaciliteerd en de mogelijkheid hebt om hybride te werken;
Een hecht, informeel team met de mantra “teamwork makes the dream work”.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we gezellige feestjes, activiteiten met collega’s, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband én een vrije dag op je verjaardag. Sporten met korting en een leasefiets-regeling maken het plaatje compleet.

Nieuwsgierig geworden? Bel Mandy Soomers voor meer info op 046-475 93 00. Ben jij onze (bijna) perfecte match? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Onze P&O adviseur, Peggy Vroomen, laat snel weten wanneer we een kennismakingsgesprek inplannen. Wacht niet langer, join the Key-Quality family!