Kwaliteitsinspecteur VSR

Kwaliteitsinspecteur VSR, omgeving Utrecht- Zuid-Holland (24-32 uur) EN Limburg (24-36 uur)
Klaar voor een avontuur waarin jij het verschil maakt? Wij zoeken een enthousiaste Kwaliteitsinspecteur VSR die ons team komt versterken. Jij verzorgt alle voorkomende kwaliteitsmetingen bij onze klanten in Nederland en wellicht ook België. Het liefste werk je parttime (24-32 uur) en verdelen we jouw uren over minimaal 4 werkdagen.

Als Kwaliteitsinspecteur maak jij op professionele wijze de kwaliteit van de dienstverlening tussen de klant en de leverende partij inzichtelijk, op basis van het onderliggende contract. Je start je dag flexibel vanuit huis en als vroege vogel ben jij er helemaal klaar voor. Met je lease auto ga je voorbereid naar de klanten die onze planners voor je hebben ingepland. Vanaf het moment dat je ’s ochtends in je auto stapt tot het moment dat je rapportages uitwerkt vanuit kantoor of thuis, ben jij verantwoordelijk voor het leveren van hoogwaardige service. Van ziekenhuizen tot scholen, jouw job is afwisselend en altijd boeiend. Flexibiliteit is jouw tweede naam, want plannen is key maar niet alle situaties laten zich plannen. De klant staat centraal en dat vergt dus soms wat meebewegen. Vanuit jouw verantwoordelijkheid en klantgerichtheid vind je dit een vanzelfsprekendheid.

Jij bent onze ogen en oren, altijd klaar om de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening naar nieuwe hoogtes te tillen. Jij wilt de klant namens Key-Quality zo breed en goed mogelijk ontzorgen.

“Je werkt zelfstandig, maar je staat er nooit alleen voor –
teamwork is onze kracht”

Bij ons werk je samen met het Servicecenter, welke jouw voorbereidingen altijd netjes klaarzetten zodat je goed voorbereid op pad kan. Nadat jij je rapportages hebt verwerkt zorgen de collega’s van het Servicecenter uiteindelijk dat alles weer bij de klant terechtkomt. Heb je vragen of bijzonderheden, dan kun je hen altijd bellen voor hulp. Evenals je collega inspecteurs. Je koppelt steeds aan de planning terug of de looptijden realistisch waren of als je vragen hebt over je planning. Je schakelt met de accountmanager of consultants bij commerciële mogelijkheden en hebt een coördinator waar je altijd op terug kunt vallen. Bij aanvang krijg je een gedegen inwerktraject binnen een hecht, informeel team waar uitdagingen samen worden opgepakt en successen worden gedeeld.

Wat breng je mee?
Een dosis leidinggevende ervaring in de schoonmaakbranche en een liefde voor kwaliteit;
MBO+ power;
VSR diploma’s zijn een bonus, maar no worries, die kun je bij ons behalen;
Jij schrijft rapportages als een pro, staat je mannetje tijdens metingen en hebt een neus voor commerciële kansen;
Bent handig met een tablet en hebt richtingsgevoel, je moet namelijk overweg kunnen met een plattegrond om te weten waar jij je metingen moet uitvoeren;
Communiceren doe jij op de juiste toon en je bent representatief. Je bent ons visitekaartje in levende lijve!

Wat krijg je van ons?
Betrokkenheid gedurende je hele loopbaan;
Een jaarcontract met intentie tot onbepaalde tijd als we beide tevreden zijn;
Een leuk salaris, en een hecht, informeel team dat voor elkaar door het vuur gaat;
Bedrijfsauto, telefoon, laptop, tablet – check!
En laten we de gezellige feestjes, voordelig sporten voor jezelf (en je gezin) en de 25 vakantiedagen niet vergeten;
Oh, en op je verjaardag vrij, uiteraard. Dan trakteren wij op een vrije dag, in onze ogen moet het leven gevierd worden.

Ben jij ready voor deze uitdaging? Laat dan van je horen! Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Voor vragen bel je met (je toekomstig) leidinggevende
Peggy van Laarhoven op 06-12860222. Onze P&O adviseur Peggy Vroomen laat op korte termijn weten of we een kennismakingsgesprek zullen inplannen. Je hoort altijd van ons.

 

Medewerker Servicecenter

Administratief medewerker Servicecenter
Op zoek naar een administratieve en dynamische rol waarin je deel uitmaakt van een team dat streeft naar topkwaliteit en een optimale klantbeleving? Dat is precies wat wij bieden bij Key-Quality! We zijn een facilitair inkoop- en adviesbureau dat een breed scala aan diensten biedt in Nederland en België.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om nauw samen te werken met en voor collega’s en ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Jij bepaalt in sterke mate de klantbeleving door jouw nauwkeurige en constructieve benadering.

In deze functie ondersteun je het gehele administratieve proces van voorbereiding tot eindrapport. Je stelt eenvoudige en complexe kwaliteitsrapportages op, verwerkt gegevens en houdt alle klantmutaties bij. Komt er een nieuwe klant binnen via Sales? Dan zorg jij, in afstemming met Sales, voor een kick-off meeting bij de klant om alle informatie te verzamelen.

“Een kloppend klantdossier is de cruciale basis van onze dienstverlening”

Jij zorgt dat onze kwaliteitsinspecteurs aan de hand van de juiste gegevens goed voorbereid op pad gaan. Deze zorgen op hun beurt weer voor een kloppende rapportage na de gelopen meting. Jij controleert deze en stelt vragen waar nodig. Na deze dubbelcheck bezorg jij binnen de afgesproken termijn het rapport aan de klant. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan sta jij de klant netjes te woord.

Je mailbox is altijd netjes bijgewerkt en als de telefoon gaat neem jij deze zonder aarzelen op. Jij helpt je collega’s of klant verder. Jouw communicatieve skills zijn dus on point, evenals je energie! Jij hebt een prettige telefoonstem en schakelt snel.

Wat we van je vragen?
HBO werk- en denkniveau;
Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor structuur en nauwkeurigheid;
Een positieve en constructieve klantbenadering;
Affiniteit met administratieve processen is mooi meegenomen, maar jouw oog voor detail en sterke schriftelijke vaardigheden maken het verschil;
Een meedenkende houding, jij signaleert en bespreekt binnen het team waar dingen beter, anders of efficiënter kunnen;
Daadkrachtig optreden is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wat krijg je van ons?
Betrokkenheid gedurende je loopbaan;
Een inwerktraject zodat je volledig wordt klaargestoomd met een te gek contract voor 32 uur per week;
We stemmen jouw werkdagen samen af en zorgen dat je een salaris ontvangt dat past bij jouw kennis en ervaring;
Je werkt op een prachtig kantoor in Maastricht waarin je volledig wordt gefaciliteerd en de mogelijkheid hebt om hybride te werken;
Een hecht, informeel team met de mantra “teamwork makes the dream work”.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we gezellige feestjes, activiteiten met collega’s, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband én een vrije dag op je verjaardag. Sporten met korting en een leasefiets-regeling maken het plaatje compleet.

Nieuwsgierig geworden? Bel Mandy Soomers voor meer info op 046-475 93 00. Ben jij onze (bijna) perfecte match? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Onze P&O adviseur, Peggy Vroomen, laat snel weten wanneer we een kennismakingsgesprek inplannen. Wacht niet langer, join the Key-Quality family!