Medewerker Servicecenter

Administratief medewerker Servicecenter
Op zoek naar een administratieve en dynamische rol waarin je deel uitmaakt van een team dat streeft naar topkwaliteit en een optimale klantbeleving? Dat is precies wat wij bieden bij Key-Quality! We zijn een facilitair inkoop- en adviesbureau dat een breed scala aan diensten biedt in Nederland en België.

Als onderdeel van ons team krijg je de kans om nauw samen te werken met en voor collega’s en ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klant. Jij bepaalt in sterke mate de klantbeleving door jouw nauwkeurige en constructieve benadering.

In deze functie ondersteun je het gehele administratieve proces van voorbereiding tot eindrapport. Je stelt eenvoudige en complexe kwaliteitsrapportages op, verwerkt gegevens en houdt alle klantmutaties bij. Komt er een nieuwe klant binnen via Sales? Dan zorg jij, in afstemming met Sales, voor een kick-off meeting bij de klant om alle informatie te verzamelen.

“Een kloppend klantdossier is de cruciale basis van onze dienstverlening”

Jij zorgt dat onze kwaliteitsinspecteurs aan de hand van de juiste gegevens goed voorbereid op pad gaan. Deze zorgen op hun beurt weer voor een kloppende rapportage na de gelopen meting. Jij controleert deze en stelt vragen waar nodig. Na deze dubbelcheck bezorg jij binnen de afgesproken termijn het rapport aan de klant. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan sta jij de klant netjes te woord.

Je mailbox is altijd netjes bijgewerkt en als de telefoon gaat neem jij deze zonder aarzelen op. Jij helpt je collega’s of klant verder. Jouw communicatieve skills zijn dus on point, evenals je energie! Jij hebt een prettige telefoonstem en schakelt snel.

Wat we van je vragen?
HBO werk- en denkniveau;
Een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor structuur en nauwkeurigheid;
Een positieve en constructieve klantbenadering;
Affiniteit met administratieve processen is mooi meegenomen, maar jouw oog voor detail en sterke schriftelijke vaardigheden maken het verschil;
Een meedenkende houding, jij signaleert en bespreekt binnen het team waar dingen beter, anders of efficiënter kunnen;
Daadkrachtig optreden is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wat krijg je van ons?
Betrokkenheid gedurende je loopbaan;
Een inwerktraject zodat je volledig wordt klaargestoomd met een te gek contract voor 32 uur per week;
We stemmen jouw werkdagen samen af en zorgen dat je een salaris ontvangt dat past bij jouw kennis en ervaring;
Je werkt op een prachtig kantoor in Maastricht waarin je volledig wordt gefaciliteerd en de mogelijkheid hebt om hybride te werken;
Een hecht, informeel team met de mantra “teamwork makes the dream work”.

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we gezellige feestjes, activiteiten met collega’s, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband én een vrije dag op je verjaardag. Sporten met korting en een leasefiets-regeling maken het plaatje compleet.

Nieuwsgierig geworden? Bel Mandy Soomers voor meer info op 046-475 93 00. Ben jij onze (bijna) perfecte match? Stuur vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Onze P&O adviseur, Peggy Vroomen, laat snel weten wanneer we een kennismakingsgesprek inplannen. Wacht niet langer, join the Key-Quality family!