Consultant

Consultant (32-40 uur)
Heb jij een passie voor (facilitair) management, inkoop en ben je klaar voor een dynamische uitdaging? Wij zoeken een Consultant die passie heeft voor het leveren van toegevoegde waarde bij de klant! Bij Key-Quality zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Consultant om ons team te versterken. Standplaats van kantoor is Maastricht of Oirschot afhankelijk van je woonplaats.

Wat houdt het in?
Bij ons draait alles om het bieden van hoogwaardige facilitaire inkoop- en adviesdiensten aan onze klanten in Nederland en België. Als Consultant speel je een sleutelrol in het begeleiden van inkoop- en aanbestedingstrajecten, met een speciale focus op soft services. Van het opstellen van programma’s van eisen tot het managen van klantverwachtingen, geen dag is hetzelfde! Je ademt marktontwikkelingen, kent je weg in aanbestedingsrecht en hebt een commerciële mindset.

Stress? Ken je niet. Gestrest word je alleen als er geen uitdaging is. Kortom, een rol waarin jouw advies- en beheervaardigheden tot hun recht komen.

“Dit werk kunnen wij aan jou wel uitbesteden… uhm aanbesteden”


Wij zoeken:
We zoeken iemand met HBO werk- en denkniveau in de (facilitaire) inkoop- of technische richting, die tegen een stootje kan. Een teamplayer met eigenaarschap voor eigen trajecten. Iemand die gestructureerd werkt, prioriteiten stelt en sterke communicatievaardigheden heeft.

Jij vindt:
Betrokkenheid gedurende je hele loopbaan
Meteen een vast contract
Bedrijfsauto met mogelijkheid tot privé rijden
Een dynamische werkomgeving met afwisseling in klantcontacten
Leuk team van professionals waarin we samen lachen én sparren
Passend salaris binnen een groeiende organisatie
Flexibele werkuren en -tijden, want we begrijpen dat het leven niet altijd volgens een strak schema loopt
Een moderne en volledig gefaciliteerde werkplek op kantoor  (Maastricht/Oirschot) met afwisseling tot hybride werken vanuit huis of bij de klant
25 vakantiedagen én een vrije dag op je verjaardag
Sporten met korting en een leasefietsregeling
Gezellige feestjes en activiteiten

Maar eerst:
Klinkt goed? Mooi! Als jij denkt dat je de (bijna) perfecte match bent, stuur dan vandaag nog je CV en motivatie naar ons. Onze P&O adviseur Peggy Vroomen neemt dan snel contact met je op en plant  bij een goede eerste indruk een kennismakingsgesprek in. En hey, je hoort altijd van ons!

Liever wat meer informatie, bel dan met Rinke Romeijn, Coördinator Consultancy, op 06-51659095.
Een dagdeel meelopen of extra uitleg door een Consultant op kantoor behoort tot de procedure. Zo kun je niet alleen de inhoud checken, maar ook gelijk het team leren kennen. Zo managen wij de verwachting aan de voorkant. We horen graag van je!