Key-Quality verstevigt fundament met benoeming Anouk Rehaen!

Op 01 maart 2020 is Anouk Rehaen gestart als Directeur Bedrijfsvoering van Key-Quality. Vanuit haar rol is Anouk verantwoordelijk voor het leiden van onze interne organisatie en ontwikkeling daarvan. Uiteraard heeft ze daarnaast ook oog voor het onderhouden van haar zorgvuldig opgebouwde netwerk.
In een jaar dat “alles anders is” heeft Anouk met volle overtuiging bewezen, dat ze van grote meerwaarde is voor ons bedrijf. We zijn dan ook enorm verheugd en trots jullie te melden, dat Anouk vanaf 01 april aanstaande naast haar rol als Directeur Bedrijfsvoering is benoemd tot Managing Partner van Key-Quality. Met deze benoeming hebben we ons fundament verder verstevigd en leggen we een nog betere basis voor de verdere ontwikkeling en groeiambities van ons bedrijf.

 

Foto -na negatieve coronatesten- met dank aan Lieke Vroomen