VSR keurmerk

15-4-2021

In 2015 heeft VSR het VSR keurmerk geïntroduceerd. Key-Quality is sinds 2016 in bezit van dit keurmerk. Onlangs heeft Stichting Schoonmaak Kwaliteit de tweejaarlijkse audit weer bij ons uitgevoerd. Key-Quality past het kwaliteitssysteem van VSR correct en volledig toe en VSR reikt ons wederom het keurmerk uit!
VSR wil een herkenbare kwaliteitsstandaard die te controleren is voor opdrachtgevers. VSR-KMS wordt beschouwd als het meest onafhankelijke, wetenschappelijk onderbouwde en reproduceerbare systeem op de markt. VSR-KMS voldoet als enige kwaliteitsmeetsysteem aan zowel de eisen als aanbevelingen van de NEN 2075 en de Europese norm EN 13549. (bron VSR-schoonmaak.nl)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *