Viering 20 jaar Key-Quality!

We hebben er een jaar op moeten wachten, maar op 20 mei jl. hebben we dan toch eindelijk het 20-jarig bestaansfeest van Key-Quality gevierd. Wat hebben we een mooi team met fantastische collega’s. Op naar 25 jaar! Trots op deze mooie club!

Key-Quality viert haar 20-jarig jubileum!  Een bijzonder moment waar we uiteraard bij stilstaan. Opgericht in 2001 door de voormalige eigenaar Roger Daemen, in 2013 vergezeld door Patrick Wiggerman en uitgebouwd naar een bedrijf waar het anno 2021 voor staat: deskundig, steeds op zoek naar innovatieve oplossingen, snel in actie en reactie en in staat om een hoge servicegraad te leveren! Niet alleen in heel Nederland actief maar sinds een 3-tal jaren ook in het Vlaamstalige deel van België. Gestart met het uitvoeren van allerlei onderzoeken op facilitair gebied en vervolgens verder uitgebouwd met inkoop en aanbestedingen, kwaliteitsmetingen in alle soorten en maten, contractmanagement, interim oplossingen en facilitair advies. Wij realiseren ons terdege dat wij zonder ons prachtige klantenbestand en onze zeer betrokken medewerkers geen bestaansrecht hebben. Hiervoor willen wij alle betrokkenen dan ook heel erg bedanken. En er zit nog meer in het vat! Met de komst in 2020 van Anouk Rehaen als Directeur Bedrijfsvoering bouwen we het bedrijf de komende jaren verder uit, zowel in omzet als in medewerkers en zeker ook met nieuwe vormen van dienstverlening. Hiermee borgen we de continuïteit en bereiden we ons voor op de volgende 20 jaar!