Key-Quality België

Goed nieuws!!! Key-Quality heeft er een zusje bij!

Key-Quality zet een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. We gaan de Belgische markt verder uitbouwen.

Per 15 oktober starten we dan ook met een volledig nieuw bedrijf onder dezelfde naam in Antwerpen. Key-Quality heeft de afgelopen 5 jaar een aardige klantenportefeuille in België opgebouwd. Om hierin de volgende stap te kunnen zetten en de groei te kunnen versnellen, hebben we het besluit genomen om hier een nieuwe vestiging te openen. Dit is echter niet de enige stap. Binnenkort informeren wij jullie over onze verdere plannen in België. Onze nieuwe website
Key-Quality.be is in ieder geval vanaf aanstaande vrijdag voor iedereen bereikbaar.

Geweldig mooi om te zien en trots op welke stappen we met ons team zetten.