Overname Seiso Facilitair Advies

Inkoop- en adviesbureau Key-Quality met vestigingen in Sittard en Antwerpen (België) neemt per 01 april aanstaande alle activiteiten van Seiso Facilitair Advies te Oirschot over. De activiteiten van Seiso worden vooralsnog onder dezelfde naam vanuit Oirschot voortgezet en alle 14 medewerkers gaan over naar de nieuwe eigenaar. In de loop van 2023 verandert de naam in Key-Quality.

Beide bedrijven hebben de afgelopen jaren een sterke autonome groei gerealiseerd. Aansluitend hierop zien beiden het als een uitgelezen mogelijkheid om deze overname te realiseren. Key-Quality vanuit het perspectief om haar marktpositie in Nederland nog verder te versterken. Voor Seiso is het dé kans om de continuïteit van het bedrijf voor haar medewerkers en opdrachtgevers voor de lange termijn te garanderen. Hiervoor zocht zij een partner, die heel veel overeenkomsten met haar eigen organisatie vertoonde (lange termijn relaties in- en extern en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening). In Key-Quality vond zij dan ook een gerenommeerde partij die garant staat voor deze aspecten.

De activiteiten van beide organisaties zijn erg goed vergelijkbaar. Door de overname voegt Key-Quality tevens nieuwe marktsegmenten, nieuwe activiteiten en kennis toe aan beide organisaties. Dit past uitstekend bij de kernwaarden van haar bedrijf (continu verbeteren, actuele kennis en deskundigheid).

De huidige directie van Key-Quality, Anouk Rehaen (Directeur Bedrijfsvoering – Managing Partner) en Patrick Wiggerman (Directeur – Eigenaar) neemt ook de directievoering van Seiso voor haar rekening. Rinke Romeijn wordt als oud directeur – eigenaar verantwoordelijk voor de Consultancy tak en Rob Huijnen heeft besloten om met een nieuw bedrijf Bzonder Facilitair Advies zelfstandig aan de slag te gaan. Uiteraard staan allen garant voor een zorgvuldige overdracht en heeft dit voor alle partijen prioriteit nummer 1.